Dierspecialist van der Velden

Dierspecialist van der Velden is een Dierenwinkel gelegen aan Heuvel 28 in Geldrop.

Meer informatie over Dierspecialist van der Velden in Geldrop

Dierspecialist van der Velden is een Dierenwinkel gelegen in Geldrop op Heuvel 28.

Dierspecialist van der Velden uit Geldrop hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Geldrop? Dan ben je bij Dierspecialist van der Velden op de juiste plek. Bij Dierspecialist van der Velden kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Heuvel 28 in Geldrop. Je kan Dierspecialist van der Velden telefonisch bereiken op: 31 40 292 0813 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierspecialistgeldrop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierspecialist van der Velden is een dierenwinkel waar je terecht kunt voor verschillende producten en advies voor je huisdier. In de winkel kun je onder andere terecht voor natuurlijke druppels om huisdieren te helpen met vuurwerkangst, oplossingen voor een slechte adem bij honden, en multivitaminen voor huisdieren. Daarnaast is de winkel op zoek naar weekend- en vakantiehulp. Ook organiseert de winkel speciale acties en extra openingstijden rondom Dierendag. Verder zijn er blogs te lezen met tips en informatie over het gedrag van katten en het vieren van de lente. Tijdens de lockdown blijft de winkel geopend volgens normale openingstijden, maar komen de koopavonden en koopzondagen te vervallen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierspecialist van der Velden of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierspecialist van der Velden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierspecialist van der Velden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierspecialist van der Velden

Bezoekers bekeken ook