Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht

Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht is een Dierenwinkel gelegen aan Nieuwstraat 14 in Maastricht.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht in Maastricht

Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht is een Dierenwinkel gelegen in Maastricht op Nieuwstraat 14.

Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht uit Maastricht hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Nieuwstraat 14 in Maastricht. Je kan Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht telefonisch bereiken op: 31 43 321 5139 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierenspeciaalzaakwolters.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak Wolters-Michiels is een dierenwinkel in Maastricht die al sinds 1893 bestaat. Wat begon als een zaadhandel is uitgegroeid tot een speciaalzaak voor dierenbenodigdheden en zaden. De winkel is al 3 generaties lang gevestigd in het centrum van Maastricht en staat bekend om zijn lange bestaan en authentieke uitstraling. Bij Dierenspeciaalzaak Wolters kunt u terecht voor al uw dierenbenodigdheden, zowel in de winkel als in de webshop. De winkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en op zondag is er een beperkte openingstijd. Daarnaast biedt de winkel verschillende soorten hondenvoer aan, zoals Buggy Monaco en verschillende soorten Essential Foods. De winkel heeft ook een bestrijdingsdienst voor muizen, ratten, marter en ander ongedierte. Verder heeft Dierenspeciaalzaak Wolters een nieuwe website en biedt het verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Pay Pal, Mister Cash en bankoverschrijving. De contactgegevens van de winkel zijn Nieuwstraat 14, 6211 CS Maastricht, telefoonnummer 043-3215139 en e-mailadres info@dierenspeciaalzaakwolters.nl.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Wolters Maastricht

Bezoekers bekeken ook