Dierenspeciaalzaak Ringe

Dierenspeciaalzaak Ringe is een Dierenwinkel gelegen aan Jaagweg 8 in Avenhorn.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Ringe in Avenhorn

Dierenspeciaalzaak Ringe is een Dierenwinkel gelegen in Avenhorn op Jaagweg 8.

Dierenspeciaalzaak Ringe uit Avenhorn hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Avenhorn? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Ringe op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Ringe kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Jaagweg 8 in Avenhorn. Je kan Dierenspeciaalzaak Ringe telefonisch bereiken op: 31 229 545 798 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ringe-dierendingen.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak Ringe in Avenhorn biedt verschillende diensten aan, waaronder een winkel, trimsalon, speel-o-theek en postkantoor. De speel-o-theek heeft leuke hersenspelletjes voor honden en katten van verschillende niveaus. Het huren van een spelletje kost €3 per week. De trimsalon biedt faciliteiten zoals een trimbad, warm water, biologische shampoos en een trimtafel. Daarnaast kunt u genieten van gratis koffie en thee. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op maandag is de winkel gesloten. Op de Facebook pagina van Dierenspeciaalzaak Ringe vindt u regelmatig acties en aanbiedingen. Tot slot is er ook een PostNL postkantoor aanwezig waar u terecht kunt voor uw postzaken.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Ringe of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Ringe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Ringe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Ringe

Bezoekers bekeken ook