Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V.

Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. is een Dierenwinkel gelegen aan Hertog Janstraat 7 in Oost-, West- en Middelbeers.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. in Oost-, West- en Middelbeers

Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. is een Dierenwinkel gelegen in Oost-, West- en Middelbeers op Hertog Janstraat 7.

Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. uit Oost-, West- en Middelbeers hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Oost-, West- en Middelbeers? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hertog Janstraat 7 in Oost-, West- en Middelbeers. Je kan Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. telefonisch bereiken op: 31 13 514 1274 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://himbergenvogelvoeders.nl/index.php?p[2.1][activechild]=winkel

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. in Middelbeers biedt een breed scala aan diervoeders, waaronder Himbergen Vogelvoeders en Himbergen Hondenbrok. De vogelvoeders kunnen zowel per volle zak als in kleinere hoeveelheden worden gekocht. Himbergen Hondenbrok is een volledig diervoeder voor honden, samengesteld uit ontsloten ingrediënten, dierlijke eiwitten, vitaminen en mineralen. Het is verkrijgbaar sinds 1975 en geschikt voor honden vanaf 8 weken oud. De voedingstabel geeft een leidraad voor de dagelijkse hoeveelheden, die kunnen worden aangepast afhankelijk van de activiteit van de hond. Jonge honden tot 6 maanden moeten de dagelijkse hoeveelheid over meerdere voederbeurten verdelen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Jos van Himbergen B.V.

Bezoekers bekeken ook