Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers

Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers is een Dierenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 52 in Kerkrade.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers in Kerkrade

Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers is een Dierenwinkel gelegen in Kerkrade op Hoofdstraat 52.

Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers uit Kerkrade hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hoofdstraat 52 in Kerkrade. Je kan Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers telefonisch bereiken op: 31 45 545 3461 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.discus.nl/dierenwinkel/kerkrade/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Discus Hooijmaijers is een bekende dierenspeciaalzaak in Kerkrade sinds 1955. Ze zijn verhuisd naar hun huidige adres in 1986. Ze bieden goed advies, kennis, goede service en de juiste oplossingen voor huisdieren. In de winkel hebben ze een groot assortiment aan producten en voeding, evenals levende dieren zoals vissen, vogels en knaagdieren. Ze helpen graag en bieden de mogelijkheid om producten zowel online als in de winkel te kopen. Daarnaast zijn ze actief op sociale media en hebben ze verschillende hoofdgroepen en een klantenservice beschikbaar.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Hooijmaijers

Bezoekers bekeken ook