Dierenspeciaalzaak Het Molentje

Dierenspeciaalzaak Het Molentje is een Dierenwinkel gelegen aan Valburgseweg 68 in Elst.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Het Molentje in Elst

Dierenspeciaalzaak Het Molentje is een Dierenwinkel gelegen in Elst op Valburgseweg 68.

Dierenspeciaalzaak Het Molentje uit Elst hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Elst? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Valburgseweg 68 in Elst. Je kan Dierenspeciaalzaak Het Molentje telefonisch bereiken op: 31 481 372 706 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.molentje.info/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Het Molentje is een dierenspeciaalzaak in Elst met een breed assortiment aan producten voor huisdieren. Ze staan bekend om hun uitstekende service en deskundigheid. Het Molentje heeft een winkeloppervlak van 700m2 en is daarmee de grootste dierenspeciaalzaak in de Overbetuwe. Naast de winkel bieden ze ook een nieuwsbrief aan waarin ze zes keer per jaar aanbiedingen, tips, inspiratie en nieuwtjes delen. Daarnaast zijn ze actief op Facebook waar ze het laatste nieuws delen, zoals informatie over parasieten bij katten, het onderhoud van een vogelverblijf en speelgoed voor honden. Het Molentje begon in 1987 met een klein assortiment diervoeders en is inmiddels uitgegroeid tot een grote winkel met een breed assortiment. Ze hebben ook een samenwerking met een dierenartsenpraktijk en twee hondentrimsalons en één katten-/konijnentrimsalon. Bij Het Molentje is ook een Royal Canin Shop-in-Shop aanwezig, waar het volledige assortiment gezondheidsvoeding van Royal Canin te vinden is. Klanten kunnen hier advies krijgen en extra informatie vinden met behulp van een computer. Het Molentje heet klanten ook welkom in hun winkel en de contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Het Molentje of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Het Molentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Het Molentje

Bezoekers bekeken ook