Dierenspeciaalzaak Het Honk

Dierenspeciaalzaak Het Honk is een Dierenwinkel gelegen aan Symfoniestraat 156 in Nijmegen.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Het Honk in Nijmegen

Dierenspeciaalzaak Het Honk is een Dierenwinkel gelegen in Nijmegen op Symfoniestraat 156.

Dierenspeciaalzaak Het Honk uit Nijmegen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Het Honk op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Het Honk kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Symfoniestraat 156 in Nijmegen. Je kan Dierenspeciaalzaak Het Honk telefonisch bereiken op: 31 24 377 5533 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.thonk.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel 't Honk in Nijmegen vind je een breed assortiment aan vogels, waaronder tropische vogels, grasparkieten en kanaries. Daarnaast hebben ze ook veel dierbenodigdheden en diervoeders op voorraad. Ze hebben verse meelwormen en diepvriesproducten zoals pinky's en buffalo's. Bij 't Honk kun je rustig rondkijken en genieten van een kopje koffie. De winkel wordt gerund door René en Vivianne.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Het Honk of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Het Honk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Het Honk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Het Honk

Bezoekers bekeken ook