Dierenspeciaalzaak Angela

Dierenspeciaalzaak Angela is een Dierenwinkel gelegen aan Driehoeven 19 in Haaren.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Angela in Haaren

Dierenspeciaalzaak Angela is een Dierenwinkel gelegen in Haaren op Driehoeven 19.

Dierenspeciaalzaak Angela uit Haaren hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Haaren? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Angela op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Angela kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Driehoeven 19 in Haaren. Je kan Dierenspeciaalzaak Angela telefonisch bereiken op: 31 411 623 679 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dsz-angela.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak Angela in Haaren biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten voor verschillende dieren, zoals honden, katten, knaagdieren, vogels en boerderijdieren. Je kunt hier terecht voor deskundig advies over de beste producten voor de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Daarnaast kun je bij de speel-o-theek speelgoed huren voor je hond. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur en op zondag is de winkel gesloten. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0411-623679 of via e-mail op haaren@dsz-angela.nl. Er is ook een Pet Health Coach beschikbaar die advies geeft over de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Daarnaast kun je bij de speel-o-theek terecht voor intelligentiespeelgoed voor je hond of kat. Dierenspeciaalzaak Angela heeft ook een groot assortiment orthopedische kussens en exclusieve hondentuigen. Ten slotte worden er verschillende workshops en inloopavonden georganiseerd waarbij diverse onderwerpen centraal staan.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Angela of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Angela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Angela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Angela

Bezoekers bekeken ook