DierenMaaltijdBox

DierenMaaltijdBox is een Dierenwinkel gelegen aan Wederikweg 7 in Haren.

Meer informatie over DierenMaaltijdBox in Haren

DierenMaaltijdBox is een Dierenwinkel gelegen in Haren op Wederikweg 7.

DierenMaaltijdBox uit Haren hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Haren? Dan ben je bij DierenMaaltijdBox op de juiste plek. Bij DierenMaaltijdBox kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Wederikweg 7 in Haren. Je kan DierenMaaltijdBox telefonisch bereiken op: 31 6 19241441 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierenmaaltijdbox.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De DierenMaaltijdBox is een maaltijdbox voor huisdieren die zorgt voor een goede en evenwichtige voeding. De box bevat per portie verpakte maaltijd momenten en een snack, waardoor overgewicht wordt voorkomen. De voeding is van hoogwaardige kwaliteit, graanvrij en rijk aan dierlijke vetten. Er zijn 2 verschillende boxen beschikbaar, waarbij de Superieur box iets meer vlees toevoeging heeft dan de Excellent box. De DierenMaaltijdBox werkt samen met Dierspecialist Drachten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar DierenMaaltijdBox of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij DierenMaaltijdBox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DierenMaaltijdBox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. DierenMaaltijdBox

Bezoekers bekeken ook