Dekrabpaal

Dekrabpaal is een Dierenwinkel gelegen aan Bocht Oosterdiep 53a in Veendam.

Meer informatie over Dekrabpaal in Veendam

Dekrabpaal is een Dierenwinkel gelegen in Veendam op Bocht Oosterdiep 53a.

Dekrabpaal uit Veendam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Veendam? Dan ben je bij Dekrabpaal op de juiste plek. Bij Dekrabpaal kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bocht Oosterdiep 53a in Veendam. Je kan Dekrabpaal telefonisch bereiken op: 31 6 25396432 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dekrabpaal.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Een krabpaal is noodzakelijk voor katten omdat het hen helpt om hun nagels te scherpen, hun territorium af te bakenen, stress te verminderen, te ontspannen, en om meubels te sparen. Er zijn verschillende soorten krabpalen beschikbaar in verschillende maten, kleuren en designs. Het is belangrijk om een krabpaal te kiezen die lang genoeg is voor de kat om zich volledig uit te strekken. Voor grote en zware katten zijn er extra stevige palen beschikbaar. Het kopen van een krabpaal kan eenvoudig online worden gedaan, waarbij er ook een top 10 lijst beschikbaar is met best verkochte producten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dekrabpaal of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dekrabpaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dekrabpaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dekrabpaal

Bezoekers bekeken ook