De Nederlandse Zebravinken Club

De Nederlandse Zebravinken Club is een Vogelwinkel gelegen aan Dorpsstraat 45 in Oud Gastel.

Meer informatie over De Nederlandse Zebravinken Club in Oud Gastel

De Nederlandse Zebravinken Club is een Vogelwinkel gelegen in Oud Gastel op Dorpsstraat 45.

De Nederlandse Zebravinken Club uit Oud Gastel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Vogelwinkel in de buurt van Oud Gastel? Dan ben je bij De Nederlandse Zebravinken Club op de juiste plek. Bij De Nederlandse Zebravinken Club kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Vogelwinkel is gelegen aan Dorpsstraat 45 in Oud Gastel. Je kan De Nederlandse Zebravinken Club telefonisch bereiken op: 31 165 513 035 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nederlandsezebravinkenclub.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Nederlandse Zebravinken Club organiseert de internationale NZC Show, waar zebravinkenkwekers uit binnen- en buitenland aan mee kunnen doen. Deelname is interessant, omdat je kunt leren van de keuringen, nieuwe en oude bekenden kunt ontmoeten en misschien wordt jouw vogel wel kampioen. Het programma van de show bestaat uit verschillende activiteiten, zoals het inbrengen van vogels, keuringen en het openstellen van de show voor publiek. Daarnaast biedt de club ook informatie over verzorging en kweek van zebravinken, houderijvoorschriften en wedstrijden en tentoonstellingen. Op de website van de club is ook een link naar de website van Bart Houben te vinden, waar veel mooie zebravinkenfoto's en informatie te vinden zijn.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar De Nederlandse Zebravinken Club of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij De Nederlandse Zebravinken Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nederlandse Zebravinken Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. De Nederlandse Zebravinken Club

Bezoekers bekeken ook