Boss & Dog

Boss & Dog is een Dierenwinkel gelegen aan Kromhoutstraat 60A in IJmuiden.

Meer informatie over Boss & Dog in IJmuiden

Boss & Dog is een Dierenwinkel gelegen in IJmuiden op Kromhoutstraat 60A.

Boss & Dog uit IJmuiden hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van IJmuiden? Dan ben je bij Boss & Dog op de juiste plek. Bij Boss & Dog kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kromhoutstraat 60A in IJmuiden. Je kan Boss & Dog telefonisch bereiken op: 31 6 20122013 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://bossanddog.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dit artikel gaat over een winkel die alles biedt voor een gelukkige hond en blije baas. Ze hebben een breed assortiment aan producten, zoals vachtverzorging, teken- en vlooienbestrijding, voeding, manden en bedden, beweging en transport, speelgoed, training en nog veel meer. Daarnaast bieden ze ook producten voor puppy's en fokkers, cadeauartikelen en decoratie. De winkel heeft ook een hondenblog en je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief. Ze hebben ook een sale-sectie waar je producten met korting kunt vinden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Boss & Dog of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Boss & Dog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boss & Dog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Boss & Dog

Bezoekers bekeken ook