Berntsen Diervoeders B.V.

Berntsen Diervoeders B.V. is een Dierenwinkel gelegen aan Kelderweg 1 in Wehl.

Meer informatie over Berntsen Diervoeders B.V. in Wehl

Berntsen Diervoeders B.V. is een Dierenwinkel gelegen in Wehl op Kelderweg 1.

Berntsen Diervoeders B.V. uit Wehl hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Wehl? Dan ben je bij Berntsen Diervoeders B.V. op de juiste plek. Bij Berntsen Diervoeders B.V. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kelderweg 1 in Wehl. Je kan Berntsen Diervoeders B.V. telefonisch bereiken op: 31 314 681 217 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.berntsendiervoeders.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Berntsen Diervoeders is een fabriek/winkel in Wehl, gespecialiseerd in diervoeding en dierbenodigdheden. Hun belangrijkste product is de Berntsen hondenbrokken, die ze zelf produceren met alleen de beste ingrediënten, zoals dierlijke eiwitbronnen. Deze brokken zijn ideaal voor speelse en actieve honden. Berntsen is aangesloten bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en voldoet aan strenge eisen op het gebied van gezondheid, toevoegingsmiddelen, grondstoffen en milieu. Naast hondenbrokken bieden ze ook andere producten aan, zoals hondensportartikelen, kattenvoer en knaagdierenvoer. Klanten kunnen de producten zowel in de winkel als online bestellen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Berntsen Diervoeders B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Berntsen Diervoeders B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berntsen Diervoeders B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Berntsen Diervoeders B.V.

Bezoekers bekeken ook