Als een huisdier doodgaat

Als een huisdier doodgaat is een Dierenwinkel gelegen aan Breda Noord-Brabant NL, Kraaijenbergsestraat 27 in Ulvenhout.

Meer informatie over Als een huisdier doodgaat in Ulvenhout

Als een huisdier doodgaat is een Dierenwinkel gelegen in Ulvenhout op Breda Noord-Brabant NL, Kraaijenbergsestraat 27.

Als een huisdier doodgaat uit Ulvenhout hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Ulvenhout? Dan ben je bij Als een huisdier doodgaat op de juiste plek. Bij Als een huisdier doodgaat kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Breda Noord-Brabant NL, Kraaijenbergsestraat 27 in Ulvenhout. Je kan Als een huisdier doodgaat telefonisch bereiken op: 31 76 565 0051 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.alseenhuisdierdoodgaat.nl/partners/phytotreat-bv/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Phytotreat is een producent van natuurlijke gezondheidsproducten en distributeur voor verschillende merken. Ze zijn onder andere de Benelux-distributeur van Memory Bloom, een kit waarmee je op een mooie en gedenkwaardige manier afscheid kunt nemen van je overleden huisdier. De kit bevat een bloempot, as-container, bloemzaden en knollen, en voorleesmateriaal voor kinderen. Alle gebruikte materialen zijn volledig composteerbaar. Je kunt een beetje as of een plukje haar van je huisdier in de bloempot doen tijdens het planten van de bloemen. De bloempot kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en biedt het hele seizoen een bloeiende gedenkplaats. Memory Bloom is dus een mooie manier om je geliefde huisdier te herdenken. Voor meer informatie kun je terecht op www.memorybloom.nl.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Als een huisdier doodgaat of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Als een huisdier doodgaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Als een huisdier doodgaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Als een huisdier doodgaat

Bezoekers bekeken ook